TRAILGUIDE
LIVET ER BEST UTE
iphone frame
Trailguide har fantastiske utendørsaktiviteter over hele verdenSikre din turistdestinasjons tilstedeværelse på TrailguideHa din egen digitale turistguide på TrailguideEnkel og oversiktlig tilgang på turer for gjester og besøkendeDetaljert turinformasjon, digitale kart og merkede ruterInnebygget GPS-navigasjon for dine gjester og besøkende
Trailguide har fantastiske utendørsaktiviteter over hele verden

En app for å finne og dele utendørsaktiviteter

Trailguide er en app for å dele, finne og navigare utendørsaktiviteter. Innholdet på Trailguide er lagt inn av entusiaster med kunnskap om sine egne lokale stier, turer og aktiviteter. Du vil alltid finne innhold av bra kvalitet uansett hvor du befinne deg eller bestemmer deg for å reise.

Trailguide har et egetutviklet kart med høyt detaljnivå spesiallaget for turer i naturen. Du får tilgang til turinformasjon, bilder, video, anmeldelser, førerapporter, høydekurver, sykkelstier, sykkelturer, GPS-spor og selvsagt live GPS-navigasjon.

Appen åpner du med nettleseren din ved å gå til trailguide.net. Den kan installeres ved å legge den på hjemskjermen din og vil da fungere som en helt vanlig app.

Legg til din turistdestinasjon i Trailguide

Trailguide brukes av hundretusenvis av personer for å finne stier, ruter og turer. Appen brukes også hyppig for å inspireres til å oppdage nye områder å reise til.

Ved å legge til din turistregion, destinasjon, resort, hotell, campingplass, shuttle-tjeneste, guidetjeneste eller lokale kafé på Trailguide så sikrer du at brukerne vil finne deg ved å bruke appen.

Du kan også ha din egen landingsside på Trailguide og automatisk skaffe deg din egen digitale turguide med lokalt tilgjengelige turer for dine gjester og besøkende - eller du kan legge til dine egne turer og aktiviteter hvis du trenger det.

Med din egen QR-kode som dine besøkende kan skanne ved hjelp av mobilen får de umiddelbar tilgang til turinformasjon, digitale kart og GPS-navigasjon. De trenger ikke installere noe, registrere seg eller betale noe. Bare umiddelbar og enkel tilgang.

iphone frameSikre din tilstedeværelse på Trailguide
"Trailguide er et fantastisk verktøy til å planlegge og prøve nye turer og aktiviteter i vårt lokalområde. Siden alt ligger samlet på trailguide.net er det lett for gjestene våre å finne, både på norsk og engelsk. Det gir også våre lokale innbyggere en ny plattform for å utforske nye turer i egen kommune"

- Mari Clementine Østgaard, Visit Ål

Din egen landingsside på Trailguide

Ved å ha din egen landingsside på i Trailguide-appen får du automatisk din egen skreddersydde digitale turguide hvor dine gjester og besøkende kan finne lokale turer og aktiviteter for ditt område.

Dine gjester og besøkende kan enkelt bla seg gjennom og filtrere for tilgjengelige turer, aktiviteter og lokale tjenester de kanskje måtte trenge. De får tilgang til turinformasjon, bilder, video, digitale kart og ikke minst GPS-navigasjon.

Landingssiden din vil også ha informasjon om destinasjonen, veibeskrivelse, webside, facebook, epost og telefonnummer.

Brukere av Trailguide vil også oppdage landingssiden din mens de bruker appen og få aksess til dine turer og aktiviteter som kanskje ikke finnes offentlig i appen.

iphone frameDin egen landingsside på Trailguide

Integrer innhold fra Trailguide på egne websider

Integrer innholdet ditt på websidene dine direkte fra Trailguide sin database og ha sentralisert kontroll over utendørsaktivitetene du tilbyr.

Plugin-modulen kan vise innholdet som et digitalt kart eller et sett med kort for hver aktivitet. Klikker man på en aktivitet åpnes et eget vindu med all tilgjengelig informasjon om turen, inkludert bilder, video, anmeldelser og føreforhold.

Kartet kan utvides til å bruke hele skjermen og dine nettbrukere kan åpne hver aktivitet direkte i Trailguide appen. Under ser man et eksempel med innhold fra Gol i Hallingdal.

Les mer om integrasjonsmodulen her

Koble dine fysiske omgivelser til Trailguide

Heng et fantastisk, nesten 3D-aktig, kart på veggen din i resepsjonen eller butikken din for å inspirere gjester til å komme seg ut å oppleve landskapet rundt dem.

Hvert kart er skreddersydd for ditt område og skrives ut med veldig høy oppløsning i opptil 2.5 meters bredde.

Kartene har en QR-kode dine gjester og besøkende kan skanne og få umiddelbar tilgang til Trailguide med din turinformasjon, digitale kart og GPS navigasjon.

Skann QR-koden for å åpne din egen turguide
Gjør din digitale turguide tilgjengelig via QR-koder der de møter deg

Vi tror virkelig på viktigheten av å ta vare på dine gjester og gi dem den beste opplevelsen de kan få under oppholdet.

Når dine gjester oppdager deg, når de kommer, når de går utendørs for å oppleve området, hele tiden burde de ha enkel tilgang til relevant digital informasjon

Ha QR-koden din tilgjengelig der hvor gjestene først kommer, slik som feks på resepsjonsdisken. De vil da umiddelbart ha tilgang på alle relevante turopplysninger.

"Trailguide er en fantastisk platform for turistinformasjonen vår og hjelper de som jobber der til å foreslå relevante turopplevelser for våre besøkende. Vi slipper å trykke altfor mange brosjyrer, som igjen sparer miljøet, og siden alt ligger digitalt kan vi alltid sørge for at informasjonen på nettet er oppdatert. Dette gjør vår hverdag som turistinformasjon lettere"

- Mari Clementine Østgaard, Visit Ål

Ingen installasjon eller registrering kreves

Vi tror sterkt på det å ta vare på dine gjester og har utviklet våre produkter og teknologi etter denne tankegangen.

Dine gjester skal ikke måtte hoppe gjennom hindringer for å få aksess til nødvendig turinformasjon. Og fremfor alt bør de absolutt ikke måtte betale for slik tilgang.

Mennesker liker sjelden hindringer på sin veg. De vil fort gi opp om de må laste ned en app, installere den, for så å måtte registere seg for å få aksess til informasjonen de er ute etter. Hvis de da attpåtil ender opp med å måtte betale så er ikke det en spesielt god gjesteopplevelse.

Umiddelbar aksess, ingen installasjon, registrering eller kostnad

Dine gjester bør bare måtte skanne en QR-kode og få umiddelbar tilgang til turinformasjon, digitale kart og GPS-navigasjon. Dette er akkurat hva Trailguide er laget for, og dine gjester trenger ikke betale noe.

Tilgjengelige veggkart

Skaff deg et fantastisk, nesten 3D-aktig, topografisk kart over sykkel- eller turstier for å henge på veggen.

Vi har tilgengelig kart for områdene rundt Oslo, Bergen og Trondheim.

Gå til nettbutikken vår for mer informasjon og priser.

Tilgengelige veggkart