TRAILGUIDE
LIVET ER BEST UTE
iphone frame
Trailguide har fantastiske utendørsaktiviteter over hele verdenSikre din turistdestinasjons tilstedeværelse på TrailguideHa din egen digitale turistguide på TrailguideEnkel og oversiktlig tilgang på turer for gjester og besøkendeDetaljert turinformasjon, digitale kart og merkede ruterInnebygget GPS-navigasjon for dine gjester og besøkende
Trailguide har fantastiske utendørsaktiviteter over hele verden

En app for å finne og dele utendørsaktiviteter

Innholdet på Trailguide er lagt inn av entusiaster med kunnskap om sine egne lokale stier, turer og aktiviteter. Du vil alltid finne innhold av bra kvalitet uansett hvor du befinne deg eller bestemmer deg for å reise.

Trailguide har et egetutviklet kart med høyt detaljnivå spesiallaget for turer i naturen. Du får tilgang til turinformasjon, bilder, video, anmeldelser, førerapporter, høydekurver, sykkelstier, sykkelturer, GPS-spor og selvsagt live GPS-navigasjon.

Trailguide er en PWA (Progressive Web App) du åpner via Safari på iPhone eller Chrome på Android (eller på datamaskinen din) ved å gå til trailguide.net. Installer appen ved å legge den på hjemskjermen din. Den vil da fungere som en helt vanlig app.

Legg til din turistdestinasjon i Trailguide

Trailguide brukes av hundretusenvis av personer for å finne stier, ruter og turer lokalt hvor de bor. Appen brukes også hyppig som et verktøy for å drive research og skaffe inspirasjon til å finne nye områder å reise til.

Ved å legge til din turistregion, -destinasjon, resort eller lokale turistbedrift på Trailguide så sikrer du at brukerne vil finne deg.

Ved å ha din egen landingsside i Trailguide skaffer du deg automatisk din egen digitale guide med lokalt tilgjengelige turer for dine gjester og besøkende.

Du får da din egen QR-kode som dine besøkende kan skanne ved hjelp av sin smarttelefon og få umiddelbar tilgang til turinformasjon, kart og GPS-navigasjon. De trenger ikke installere noe, registrere seg, eller betale noe.

iphone frameSikre din tilstedeværelse på Trailguide
"Trailguide er et fantastisk verktøy til å planlegge og prøve nye turer og aktiviteter i vårt lokalområde. Siden alt ligger samlet på trailguide.net er det lett for gjestene våre å finne, både på norsk og engelsk. Det gir også våre lokale innbyggere en ny plattform for å utforske nye turer i egen kommune"

- Mari Clementine Østgaard, Visit Ål

Koble dine fysiske omgivelser med din egen digitale turguide

Trailguide designer og lager fantastiske kart for print i stort format med et utrolig detaljnivå. Et slikt kart printes på aluminium i størrelser opp til 2.5 meter og er et naturlig samlingspunkt for gjester og besøkende når de ser etter inspirasjon til turer.

Hvert kart er spesialtilpasset ditt område og har en QR-kode som dine besøkende kan skanne og umiddelbart få tilgang til din egen turguide med turinformasjon, digitale kart og GPS-navigasjon.

Skann QR-koden for å åpne din egen turguide
Gjør din digitale turguide tilgjengelig via QR-koder der de møter deg

Vi tror virkelig på viktigheten av å ta vare på dine gjester og gi dem den beste opplevelsen de kan få under oppholdet. Helt fra de finner ut om din destinasjon til de reiser igjen bør de ha uhindret og umiddelbar tilgang til turinformasjon for ditt område.

Ha QR-koden til destinasjonens landingsside lett tilgjengelig der gjester og besøkende kommer, slik som feks på resepsjonsdisken. Da vil de umiddelbart ha tilgang på alle relevante turopplysninger i det øyeblikk de kommer.

"Trailguide er en fantastisk platform for turistinformasjonen vår og hjelper de som jobber der til å foreslå relevante turopplevelser for våre besøkende. Vi slipper å trykke altfor mange brosjyrer, som igjen sparer miljøet, og siden alt ligger digitalt kan vi alltid sørge for at informasjonen på nettet er oppdatert. Dette gjør vår hverdag som turistinformasjon lettere"

- Mari Clementine Østgaard, Visit Ål

Din egen skreddesydde digitale turguide på Trailguide

Ved å ha en egen landingsside for din turistregion, -destinasjon, eller resort på Trailguide får du en egen skreddesydde digital turguide med lokale turer og aktiviteter for ditt område.

Gjester og besøkende kan enkelt bla seg gjennom og filtrere for tilgjengelige turer, aktiviteter og lokale tjenester. De får tilgang til turinformasjon, bilder, video, digitale kart og ikke minst GPS-navigasjon for å finne frem.

Destinasjonens landingsside har også informasjon om destinasjonen, linker til websiden dion, facebooksiden din, epost og telefonnummer.

iphone frameDin egen landingsside på Trailguide

Ingen installasjon eller registrering kreves

Vi tror sterkt på det å ta vare på dine gjester og har utviklet våre produkter og teknologi deretter. Dine gjester skal ikke måtte hoppe gjennom hindringer for å få aksess til nødvendig turinformasjon. Og de bør så absolutt ikke måtte betale for slik tilgang.

Vi har sett altfor mange eksempler på brukere som gir opp når de har prøvd å laste ned apper for så å bruke tid på å registrere seg før de får tilgang. Hvis de da attpåtil ender opp med å måtte registrere et betalingskort så er ikke det en spesielt god gjesteopplevelse.

Umiddelbar aksess, ingen installasjon, registrering eller kostnad

Dine gjester bør bare måtte skanne en QR-kode med telefonen og på et par sekunder få tilgang til turinformasjon, kart og GPS-navigasjon. Dette er akkurat hva Trailguide er laget for, og dine gjester trenger ikke betale noe for det.

Selv om ingen installasjoner kreves så kan du fortsatt installere guiden på telefonen ved å legge den på hjemskjermen. Den vil da bli installert som en hvilken som helst annen app på telefonen din.

Ha full kontroll på eget innhold

Som destinasjon på Trailguide har du mulighet til å full kontroll på det innholdet du presenter ut til dine (potensielle) gjester og besøkende. Du kan håndplukke dine turer som blir vist på din landingsside og turkart.

Med en lisens til Trailguide sin "Activity manager" kan du legge inn egne turer for feks. vandring. Som destinasjon kan du også "brande" dine egne turer på din egen logo og destinasjonsnavn.

Full kontroll over eget innhold