TRAILGUIDE
DIGITALISER TURISMEN

Digitalisering av reiselivet

Trailguide utvikler programvare og teknologi for å digitalisere reiselivssektoren og enkelt gjøre utendørsaktiviteter tilgjengelig for gjester og besøkende
Les mer
iphone frame
Trailguide har fantastiske utendørsaktiviteter over hele verdenSikre din turistdestinasjons tilstedeværelse på TrailguideHa din egen digitale turistguide på TrailguideEnkel og oversiktlig tilgang på turer for gjester og besøkendeDetaljert turinformasjon, digitale kart og merkede ruterInnebygget GPS-navigasjon for dine gjester og besøkende
Trailguide har fantastiske utendørsaktiviteter over hele verden

Enkel tilgang for dine gjester og besøkende

Umiddelbar aksess ved å skanne en QR-kode

Trailguide er en app som hjelper deg å finne fantastiske utendørsaktiviteter.

Innholdet på Trailguide er lagt inn av entusiaster med lokalkunnskap og du vil alltid finne innhold av bra kvalitet uansett hvor du befinne deg eller bestemmer deg for å reise.

Trailguide har digitale kart, turbeskrivelser, anmeldelser, førerapporter, og selvfølgelig live GPS-navigasjon.

Som en turistdestinasjon eller resort kan du tilby dine gjester og besøkende aksess til eksisterende eller eget innhold via appen og ha din egen skreddersydde digitale turistguide fiks ferdig. Ingen installasjon eller brukerregistrering er nødvendig.

"Trailguide er et fantastisk verktøy til å planlegge og prøve nye turer og aktiviteter i vårt lokalområde. Siden alt ligger samlet på trailguide.net er det lett for gjestene våre å finne, både på norsk og engelsk. Det gir også våre lokale innbyggere en ny plattform for å utforske nye turer i egen kommune"

- Mari Clementine Østgaard, Visit Ål

Sørg for at du er synlig

Legg til din turistdestinasjon i Trailguide

La potensielle gjester og besøkende finne deg ved å legge din turistdestinasjon, resort, hotell, campingplass, butikk eller kafé inn i Trailguide-appen.

Forsike deg om at Trailguide-brukerne finner deg mens de bruker appen for ferieplanlegging eller mens de er i din regionen og nyter naturen rundt deg.

Besøkende trenger kanskje et sted å sove, mat og drikke, kjøpe litt ekstra utstyr eller kanskje fikse en ødelagt sykkel.

Ved å være synlig på Trailguide øker du sjansen for flere gjester og besøkende vil tilbringe mer tid i regionen.

Finn ut mer

Vis frem potensialet ditt tidlig

Integrer innhold fra Trailguide på egne websider

La dine potensielle gjester bli inspirert av de fantastiske utendørsaktiviteter i din region når de besøker dine websider. Integrer innholdet direkte fra Trailguide sin database.

Unngå oppdatering av innholdet ditt på flere steder. Ha sentralisert kontroll av alt innhold via Trailguide sin innholdsportal.

La hele teamet ditt dele tilgang slik at du kan være sikker på at innholdet oppdateres og holdes aktuelt på alle dine digitale flater.

Integrasjonsmodulen er enkel å legge til, rask og kan vise innhold på ulike vis slik at det passer inn på dine websider.

Les mer om integrasjonsmodulen her

Det skal være lett å finne de beste turene

Ha din egen landingsside på Trailguide

Sørg for at dine gjester og besøkende har enkel tilgang til en oversikt over dine beste turer i ditt nærområde.

Ved å ha din egen landingsside i Trailguide-appen samler du alle dine lokale turer og aktiviteter på én side slik at dine gjester enkelt kan få oversikt og velge det som passer dem best.

Landingssiden er tilgjengelig for brukeren fra kartet i Trailguide, eller gjester kan åpne den enkelt ved å skanne en QR-kode som du for eksempel har satt ut i resepsjonen din.

Å ha en landingsside i Trailguide er som å ha din egen skreddersydde digitale turguide tilgjengelig.

Finn ut mer

iphone frameLandingsside på Trailguide

Gjester bør alltid ha tilgang til informasjon

Koble dine fysiske omgivelser til Trailguide

Heng et fantastisk, nesten 3D-aktig, kart på veggen din i resepsjonen eller butikken din for å inspirere gjester til å komme seg ut å oppleve landskapet rundt dem.

Hvert kart er skreddersydd for ditt område og skrives ut med veldig høy oppløsning i opptil 2.5 meters bredde.

Kartene har en QR-kode dine gjester og besøkende kan skanne og få umiddelbar tilgang til Trailguide med din turinformasjon, digitale kart og GPS navigasjon.

Skann QR-koden for å åpne din egen turguide
Gjør din digitale turguide tilgjengelig via QR-koder der de møter deg

Vi tror virkelig på viktigheten av å ta vare på dine gjester og gi dem den beste opplevelsen de kan få under oppholdet.

Når dine gjester oppdager deg, når de kommer, når de går utendørs for å oppleve området, hele tiden burde de ha enkel tilgang til relevant digital informasjon

Ha QR-koden din tilgjengelig der hvor gjestene først kommer, slik som feks på resepsjonsdisken. De vil da umiddelbart ha tilgang på alle relevante turopplysninger.

"Trailguide er en fantastisk platform for turistinformasjonen vår og hjelper de som jobber der til å foreslå relevante turopplevelser for våre besøkende. Vi slipper å trykke altfor mange brosjyrer, som igjen sparer miljøet, og siden alt ligger digitalt kan vi alltid sørge for at informasjonen på nettet er oppdatert. Dette gjør vår hverdag som turistinformasjon lettere"

- Mari Clementine Østgaard, Visit Ål

Dine gjester skal ikke måtte jobbe

Umiddelbar tilgang uten installasjon eller brukerregistrering

Vi tror sterkt på det å ta vare på dine gjester og har utviklet våre produkter og teknologi etter denne tankegangen.

Dine gjester skal ikke måtte hoppe gjennom hindringer for å få aksess til nødvendig turinformasjon. Og fremfor alt bør de absolutt ikke måtte betale for slik tilgang.

Mennesker liker sjelden hindringer på sin veg. De vil fort gi opp om de må laste ned en app, installere den, for så å måtte registere seg for å få aksess til informasjonen de er ute etter. Hvis de da attpåtil ender opp med å måtte betale så er ikke det en spesielt god gjesteopplevelse.

Umiddelbar aksess, ingen installasjon, registrering eller kostnad

Dine gjester bør bare måtte skanne en QR-kode og få umiddelbar tilgang til turinformasjon, digitale kart og GPS-navigasjon. Dette er akkurat hva Trailguide er laget for, og dine gjester trenger ikke betale noe.

Heng din verden på veggen

Tilgjengelige veggkart

Skaff deg et fantastisk, nesten 3D-aktig, topografisk kart over sykkel- eller turstier for å henge på veggen.

Vi har tilgengelig kart for områdene rundt Oslo, Bergen og Trondheim.

Gå til nettbutikken vår for mer informasjon og priser.

Tilgengelige veggkart
Peter Seidl
Brukerstøtte
Peter Seidl
peter.seidl@trailguide.no
Engelsk, Tysk
Trailguide AS
Tuppeskogvegen 477
3550 Gol
916 36 159
sales@trailguide.no
Om Trailguide AS
trailguide.net (app)
© Trailguide AS 2013 - 2023 | Alle rettigheter forbeholdt